Merken waar wij mee werken

In onze salon wordt gewerkt met Sensus. Dit merk bied alle mogelijkheden op het gebied van kleur, styling en verzorging.

Sensus

DE WAARDE VAN ONZE PRODUCTEN LIGT IN ONS GRONDGEBIED
Ons grondgebied vertegenwoordigt wat wij zijn; daarom worden onze producten gemaakt met water en actieve bestanddelen die onlosmakelijk verbonden zijn met ons land. Wij besteden de grootste zorg aan het respecteren van ethische principes en duurzaamheid in onze productie.

Het merk verf/ontkleuring waar we mee werken is Sensus. Dit is een italiaans merk, welke alleen bij kapsalons gebruikt wordt. M3K is een permanente kleuring verrijkt met het Multi-complex M3K : Limnanthes Alba (zachtheid en glans), Coconuts oil (beschermend en voedend), Silk proteins (vitaliteit, zachtheid en uitstraling).

Kleurcrème met permanente oxidatie verrijkt met Multicomplex M. Klassieke kleursmaak voor duidelijke, betrouwbare en glanzende kleuren met zekere resultaten. Het is de professionele kleur die betrouwbaarheid en succes garandeert. De M3K technologie is uniek, omdat ze dankzij de speciale mix van natuurlijke werkzame bestanddelen. behalve de microkleurpigmenten, waardevolle herstellende en herstructurerende werkzame bestanddelen naar de binnenkant van de structuur brengt om de interne haarvezel te verstevigen en herstructureren.

DECO DUST PLUS+
Is dé revolutie op het gebied van ontkleuringspoeder. Licht tot 7 tonen op zonder de haarvezel aan te tasten. Een uniek product dat eenvoudig, praktisch en veilig in één keer wordt aangebracht om het haar op te lichten en daarbij tevens maximale bescherming te garanderen. Dankzij het waardevolle complex (PSC) Polyamino Sugar Condensate met een groot conditionerend, hydraterend en beschermend vermogen wordt het haar door Deco Dust Plus+ opgelicht en behandeld, waarbij de schubben tot het einde van de behandeling in tact blijven.

SENSUS HEREN HAAR LIJN
Sensùs Man hair color gel is een kleurende gel met permanente oxidatie zonder ammonia. Deze mousse is speciaal ontwikkeld voor mannelijk haar verrijkt met Taurine. De mousse is een zeer eenvoudige en bijzonder snelle kleurbehandeling die de grijze haren camoufleert in 5 a 10 min, minder opvallend maakt en de natuurlijke verkleuring van het haar in toom houdt. Door dit product regelmatig te gebruiken neemt progressief en gecontroleerd de natuurlijke verkleuring van het haar af zonder dat u last heeft van uitgroei.

Deze gel is in 4 kleuren te verkrijgen: Silver Bullet (White Hair), Steel Guitar (7-6), Anthracite Shadows (6-5), Graphite Cool Night (5-4). ook verkrijgbaar voor thuis gebruik.

WAT IS TAURINE
Taurine is een aminozuur welke met behulp van de toegevoegde vrije radicalen het verouderingsproces tegen gaat. Taurine heeft tevens een stimulerende werking die de haarvezel verstevigt en zorgt voor vitaal haar. De taurine in onze producten heeft geen dierlijke oorsprong, maar is in farmaceutische laboratoria zonder het testen op of gebruik van dieren samengesteld.


sensus illumyna

Oostvoorstraat 40
Oud-Beijerland

(0186) 79 51 32
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Privacyverklaring

Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00