• Knippen zit in onze vingers

    Ons verhaal

Meer dan alleen een kapsalon

Een cadeau aan jezelf!

Simone's Hair Quality heeft haar deuren geopend in 2014 en is sindsdien een gevestigde naam in Oud-Beijerland en omstreken. Bij ons staat de klant centraal en het is ons doel om u, op een eerlijke manier, advies te geven over de coupe die bij u past.

Naast knippen, kleuren en föhnen kunt u ook bij ons terecht voor permanenten, watergolven en bruidskapsels. De producten waarmee wij werken zijn Four Reasons en Sensus. Deze merken bieden alle mogelijkheden op het gebied van kleur, styling en verzorging.

Simone’s Hair Quality is er voor het hele gezin. Van jong tot oud, van traditioneel tot super trendy. Ervaar onze inspiratie, geniet van de aandacht en beleef de passie die wij voor ons vak hebben, want een bezoek aan ons is een cadeau aan uzelf!
How we met
Maak kennis met

Simone

Ik zou mij even aan u voorstellen. Mijn naam is Simone Kielman en ben sinds 2 april 2014 de trotse eigenaar van Simone’s Hair Quality.

Het is altijd al mijn ambitie geweest om ooit voor mij zelf te beginnen. In het proces daar naar toe heb ik eerst in 2009, mijn opleiding tot allround kapster met succes afgerond. Na een aantal jaren ervaring te hebben op gedaan in de kappersbranche is het mij gelukt om de overstap te maken naar een eigen zaak. En ik mag wel zeggen, met succes! Door dit succes kon ik wel wat extra hulp gebruiken en is in 2018 topstylist Esther Muilman mijn ik-team komen versterken.

Super trots ben ik op wat ik tot nu heb bereikt. Het is voor mij heel belangrijk om mijn klanten met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Persoonlijke aandacht om zo tot het beste resultaat te komen heeft voor mij prioriteit. Daarom blijven we ons ook continu ontwikkelen door o.a. cursussen te volgen.
Maak kennis met

Esther

Mijn naam is Esther Muilmann en ik ben topstylist van beroep.

Ik was al bekend als klant bij Simone's Hair Quality. Door de gesprekken en het uitwisselen van kennis bleek al gauw dat Simone en ik op de zelfde golflengte zaten. Toen ik de vraag kreeg in 2018 om bij haar te komen werken was de overstap van klant naar collega al snel een feit.

Vertrouwen en kennis zijn voor mij de juiste ingrediënten om de klant die aandacht te geven om zo tot een mooi resultaat te komen.
Van jong tot oud

traditioneel tot super trendy

Naast Knippen, Kleuren, en Föhnen, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor Permanenten/Watergolfen en Bruidskapsels. Simone’s Hair Quality is dus voor het hele gezin. Van jong tot oud, van traditioneel tot super trendy. Bij ons bent u aan het juiste adres!
Enthousiast geworden?

Maak nu een afspraak!

Rsvp

Oostvoorstraat 40
Oud-Beijerland

(0186) 79 51 32
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Privacyverklaring

Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 16:00